Geojulefrokost og eksamener

Det er eksamenstid. I onsdags var jeg oppe i markedsføring og kommunikation. En times forberedelse på en ukendt case og 25 minutters fremlæggelse – alt sammen på engelsk. Jeg fik en case om Allison og klarede det til 12. Altså ganske godt. Hvis man har lyst til at se min præsentation er den her [PDF].

I går var der lige tid til en geojulefrokost i Hadsten. Det var som sædvanligt hyggeligt at møde alle de andre geonørder – og at få sat ansigt på dem man kun kender af navn eller kun har mødt i en natmørk skov. :) Og mad var der masser af – men det skal der jo næsten være til en julefrokost.

I dag har jeg siddet på skolen og regnet opgaver i erhvervsøkonomi sammen med nogle af pigerne fra klassen og i morgen klokken 8.30 står det så på fire timers skriftlig eksamen i erhvervsøkonomi og makroøkonomi.

Comments are closed.