Julen

Så er julefreden ved at være forbi og arbejdet og studiet truer igen.

Den 23. december var mig og Kåre i Randers for at ordne de sidste julegaver. Den 24. december slappede vi af, indtil vi tog i kirke i Nr. Galten Kirke. Det var en hyggelig gudstjeneste med en intetsigende prædiken og en dygtig trompetist – og der var plads til alle. Desværre var der så meget sne, at vi ikke fandt cachen ved kirken selvom vi parkerede under 10 meter fra den!

Juleaften holdt vi hos Kåres søster Katja og hendes familie. Det var en rigtig hyggelig aften med en hel del kaos da der skulle pakkes gaver op – Ellen tog det nu i stiv arm.

Juledag tog vi til Biersted og holdt lidt jul der også. Vi fandt lige en drive-by på vejen. I Biersted står menuen på raclette juledag og det er nu ikke det værste man kan få.

Siri nød at være med i Biersted og løb rundt og pjattede med Balder i sneen. Nu har hun kun ganske lidt problemer med at rejse sig op, når hun har ligget for længe, men ellers går hun helt uden problemer og vil gerne med ud at gå tur. Så den sidste tur til dyrlægen er udskudt på ubestemt tid.

Billeder kan ses på Ellens blog.

5 Responses to “Julen”

 1. Toke Eskildsen Says:

  Det var gode nyheder med Siri. Her fra sidelinjen har der været set frem til indlæg i bloggen med en vis ængstelse.

 2. Trine Says:

  Vi har godt nok også været noget bekymrede for hende, men hun virker som om hun har det lige som mig – det er hårdt og det gør ondt at komme op og i gang, men når lige kroppen er varmet op, så går det fint, så længe man holder sig til et fornuftigt aktivitetsniveau.

  Efter at have set så mange putte-billeder af Mons er jeg i øvrigt gået kraftigt i gang med at overbevise Kåre om at det ville være hyggeligt at udvide familien med et par katte.

 3. Kåre Says:

  Katte. Bah.
  Må jeg bede om et kæledyr af en type der ikke blot tåler min tilstedeværelse, men faktisk viser lidt affektion…

 4. Trine Says:

  Har du dog ikke set alle de dejlige billeder af Mons, der putter sig ind til ungerne? Ser det måske ikke ud som om den kat viser affektion: http://ekot.dk/dagbog/pic/2010-01/20100107_1944_2_MonsFridaSigurdAfslapning.html

  Toke: Kåre truer med at lukke for adgang til jeres IP, må han godt det?

 5. Kåre Says:

  Hej, jeg er en kat. Jeg ligger tilfældigvis lige her i nærheden af jer og ignorerer jer. Nå, er I der? Pyt. Jeg har nok i mig selv.