Eksamen

I dag har jeg været til eksamen i KOL – Kultur, Organisation og Ledelse. På grund af den designmanual jeg skal aflevere i morgen har jeg ikke rigtig fået læst på det, men heldigvis var det med udgangspunkt i to opgaver vi har lavet i løbet af semesteret. Vi skulle dog også trække et spørgsmål uden forberedelse. Men det hele gik nemt og smertefrit og Birthe havde ingen kommentarer ud over at hun jo ikke kunne gøre andet end at give mig 12.

Inde på skolen fandt jeg ud af at der var et par småfejl i min designmanual, så jeg måtte hjem og rette i den. Til gengæld fandt jeg så ud af at den kunne blive ret sejt bundet ind, hvis jeg lige fandt symaskinen frem. Så nu ser det ganske pænt ud. Det håber jeg også Bo synes, for jeg må indrømme at jeg ikke vil være tilfreds med mindre end 12 i den eksamen. Men det er også absolut realistisk.

Hvis nogen har lyst til at se hvad det er jeg har lavet, er det her: Designmanual [pdf]

3 Responses to “Eksamen”

 1. Sebastian A. Dyhr Says:

  Flot manual – er det den uden fejl, der ligger linket til? For så vil jeg gerne tilbyde korrektur næste gang ,-) jeg kender nemlig ikke finten Franklin …. ;-) (undskyld – arbejdsskade).

  Kunne du ikke lægge et billede af syningen?

 2. Trine Says:

  Jeg synes ellers vi havde læst ganske godt korrektur, men der smutter altid et eller andet. :)

  Men bare rolig – 1. september skal jeg aflevere hovedopgave – den skal du nok få til gennemlæsning. :)

  Der skulle nu være et par billeder af syningen på indlægget.

  (Og i øvrigt så fik jeg mit 12-tal – også selvom der var en lille finte i. :))

 3. Sebastian A. Dyhr Says:

  Aj, hvor fint ;-)

  Du siger bare til – helst lige lidt i forvejen.

  Og til lykke med det.