Hjælp Haitis børn!

Jeg har lige set et billede fra Haiti, hvor en hjælpearbejder smider et barnelig over i en bunke med lig. Det er simpelthen så grusomt, at jeg nægter at se noget som helst mere fra Haiti.

Jeg kan ikke så godt tage til Haiti og give dem alle sammen mad og vand og trøst. Så i stedet for har jeg startet en indsamling gennem Røde Kors.

Hvis nogen skulle have lyst til at støtte, så kan de gøre det her:

drk

Og husk at alt mellem 500 og 14.500 kroner kan trækkes fra i skat – bare husk at oplyse dit CPR-nummer. Det er kun Røde Kors der har adgang til dit CPR-nummer og til nytår tæller de så sammen hvad du har givet gennem året og oplyser det til skattevæsenet. (Jeg ser det lidt som en måde at tvinge staten til at give mere i ulandsstøtte, men det var lige en politisk bemærkning.)

Hvis du betaler pr. SMS, så husk at en del af beløbet går til teleselskaberne: Teleselskaberne tager gebyr på nødhjælp.

Comments are closed.