Lidt nyt

Det er ved at være lang tid siden der er skrevet noget som helst her. Jeg har været syg med en ordentlig gang halsbetændelse og så er jeg jo startet i praktik, så der har ikke været så meget energi.

Halsbetændelsen er der nok ikke så meget at skrive om, men det har været spændende og hårdt at starte i praktik. Og så blev det jo ikke bedre af at jeg var der to dage, var syg tre, var der tre dage og nu har haft Ellen syg to dage. Så af de ti dage jeg har været i praktik har jeg rent fysisk været der fem dage og måtte gå lidt tidligt den ene dag på grund af smerter.

I praktikken skal jeg arbejde med kommunikationsstrategi, herunder hjemmesiden, pressekontakt, grafiske elementer og meget andet. Jeg har allerede skrevet den første pressemeddelelse og endda fået et billede i Midtjyllands Avis. (Vi havde nemlig besøg af miljøministeren anden dag jeg var der.)

Og jeg har fået alle tiders ide til min hovedopgave, men jeg vil lige drøfte den med min vejleder og direktøren for Naturvidenskabernes Hus før jeg fortæller om den her.

Comments are closed.