Bare et billede

IMG_3094

4 Responses to “Bare et billede”

 1. Eli Says:

  Det ser meget fredfyldt ud!

 2. Anonymous Says:

  Det må være et års tid gammelt.. eller to?

  Jeg har så sent som i dag været igennem store dele af dine gamle indlæg for selv at få styr på datoer. Jeg har fremkaldt 1500 billeder og er i gang med at sorterer efter datoer og s;tte i fotoalbum. I den forbindelse blev jeg nødt til at checke med din blog hvornår fx vi spiste mad udenfpr af jeres (dengang nye) bonfire, såvel som den gang dig og Tomas reparerede hans fasters bil en fin for[rsdag, for slet ikke at tale om et par ture til Randers regnskov… Jeg takker mange gange :-)

 3. Trine Says:

  Det var meget fredfyldt. Det er oppe ved Telefondalenved Jammerbugten.

  Faktisk er det kun kommet på bloggen fordi jeg skulle bruge det på forum og ikke har adgang til vores webserver i øjeblikket. :)

  Jamen, det var da så lidt, anonyme Dina. Og så vidt jeg husker, så var den “reparation” da vist kun en forpære der skulle skiftes, var det ikke? ;)

 4. Anonymous Says:

  jo det var en pære der skulle skiftes :)

  Knus
  Anonyme Dina :-)