Forskrækkelse

Onsdag aften begyndte jeg at bløde. Når man er gravid er det ikke en god ting! Jeg skal spare sarte læsere for detaljerne, men torsdag ringede jeg til min læge, som gav mig en tid samme formiddag hos deres praksisreservelæge. Hun sendte mig videre til skanning på Randers Sygehus, hvor vi heldigvis kunne se at Ny har det fint. Den er vokset siden sidst, men det var lidt svært at få et ordentligt mål. Men heldigvis er alt som det skal være og jeg har ikke blødt siden onsdag aften. Så vi satser på at alt er i orden.

Nu prøver jeg mig bare at tage mig sammen til at gå ud og bage en kage til arbejdsdag i vuggestuen – det er sådan generelt lidt svært at tage sig sammen, når man konstant har kvalme og brækker sig med jævne mellemrum – men det går i det mindste over igen. :)

Comments are closed.