Bisættelse

Onsdag morgen stod vi meget tidligt op og kørte til Bjergby for at aflevere Ellen og Siri. Det gik heldigvis meget nemt – Ellen gik ind i stuen og satte sig med en kasse legetøj. Hun kom lige for at sige farvel og legede så videre.

Vi kørte videre til Thisted, hvor der var bisættelse fra sygehuskapellet klokken 11. Der kom flere end jeg havde regnet med og jeg havde det evindelige problem med at huske hvem alle er – Mormor havde en stor familie og det er lidt svært at huske alle mors fætre og kusiner. Bisættelsen gik så godt som den slags nu kan gøre – jeg græd det meste af tiden, men præsten holdt en fin tale.

Efter bisættelsen kørte vi til Biersted, hvor vi fik frokost og fik snakket lidt og set på billeder. Mig og Kåre kørte lige over Sennels hjem, mormor og morfar (altså den morfar jeg har kendt, ikke min mors far) boede i mange år i Sennels, så jeg ville gerne lige se huset og stranden igen. Der kom lige nogle minder forbi. :)

På vejen hjem til Ulstrup kørte vi i Bilka og fik købt nye sko og så skulle vi da lige se den nye IKEA i Aalborg. Den er godt nok NOGET større end den bette en i Århus!

Hjemme igen fladede vi bare ud – vi var GODT brugte. Ellen hørte vi ikke noget til, men mon ikke også hun havde det fint? :)

Comments are closed.