Død kat

I går var vi ude at geocache (læs Ellens blog) og på vejen kørte vi forbi en kat der lå midt på vejen. Det kan jeg bare ikke med – for det første vil jeg gerne tjekke at katten nu også er død og for det andet, så er det nogens kat og den skal ikke bare ligge midt på en vej og blive kørt i stykker.

Så bilen i hold og mig ud efter katten. Det var en stor, flot sort og hvid kat, der stadigvæk var varm, så det var lige sket – men den var død. Den havde ingen øretatoveringer, så jeg kan ikke finde en ejer den vej. Jeg lagde den ind i rabatten og gik ind til huset den lå udenfor, men der var ingen der svarede. Jeg håber bare de finder katten hvis det var deres og at det ikke bliver børnene der finder den.

Så lige en kraftig opfordring: Få jeres katte øretatoverede, så man kan finde jer, hvis den løber væk eller skulle blive kørt over!

Og hvis I påkører en kat, så tag for pokker ansvaret og sørg for at tjekke om den er død, læg den ind til siden – også for at undgå uheld fordi folk forsøger at køre udenom og underret ejerne eller meld det til katteregisteret!

2 Responses to “Død kat”

  1. Anne Says:

    Jeg har fulgt din blog i et stykke tid, da jeg troede den ville handle om geocaching og andet spændende, men siden du ikke skriver om andet end død, sygdom, elendighed og andet negativt, så er jeg hermed smuttet. Håber du er mere positiv i virkeligheden, dit blog-brok er ikke til at holde ud.

  2. Trine Says:

    En blog handler vel om det der optager ejeren/skribenten – og min sidste måned har meget handlet om død, sygdom og elendighed og derfor er det det der er blevet skrevet om.