Argh! Dansk Folkeparti.

Jeg fatter simpelthen ikke at et eneste parti med respekt for sig selv kan samarbejde med Dansk Folkeparti – og jeg fatter ikke hvordan de mennesker kan se sig selv i øjnene i spejlet om morgenen.

Først så kommer de med påstanden om at 24-års reglen har virket fantastisk og dernæst kræver de at den bliver sat op til 28 år. Det er stadigvæk under den gennemsnitlige alder for hvornår man bliver gift i Danmark, men det er jeg helt hul i hovedet.

Men der hvor jeg står helt 100% af, er når de kræver at det kun skal gælder for ikke-vestlige indvandrere. Så hvis du er 25 og vil giftes med en amerikaner, så er det helt i orden. Men er du 25 og vil giftes med en mexikaner, så må du ikke.

Personligt vil jeg mene ret kraftigt, at det er ren racisme. Havde det været en arbejdsgiver, der ville ansætte efter samme kriterier, ville vedkommende straks blive slæbt i retten. Men når det er Dansk Folkeparti der kommer med forslaget, så nikker Venstre straks og siger at det lyder som en god ide!

Og så er jeg altså ikke meget for Dansk Folkepartis måde at forhandle på: Hvis ikke I giver os 28-års reglen, så stemmer vi ikke for SU- og førtidpensionsreformen. Så de tager gerne studerende og førtidspensionister som gidsel for at få deres racistiske og ødelæggende lovforslag igennem.

Hvorfor er det at der er nogen der vil stemme på sådan et parti? Og hvorfor er det at regeringspartierne lytter til dem i stedet for at søge brede forlig?


DF kræver 28-års-regel af regeringen, Politiken, 24. juli 2010
Venstre åbner for at ændre 24 årsregel, Politiken, 27. juli 2010DF tager SU’en som gidsel, 28. juli 2010
28-års regel er åbenlyst diskriminerende, Politikens leder, 28. juli 2010

Man vil i øvrigt bemærke, at Politiken i hvert fald ikke har en standard for hvordan man skriver n-års regel. :)

One Response to “Argh! Dansk Folkeparti.”

  1. Thomas Widmann Says:

    Jeg vil mene, det korrekte er ‘n-aars-regel’.