Overspringshandling

Dette blogindlæg er en overspringshandling!

Der er nu liv og glade dage i maven. Allermest når jeg ligger på briksen hos fyssen eller lige efter jeg har trænet om aftenen. Jeg kan mærke det udenpå nu, men Kåre har ikke været så heldig endnu.

På tirsdag er det tid til skanning, så må vi se om den har det godt nok derinde.

Jeg har fået klare signaler derinde fra om at det altså er en dreng. Første gang en aften hvor der var stor aktivitet for første gang, pludselig stod det helt klart for mig, at det var en dreng. Og jeg har også altid kun drømt om at det var en dreng. Men nu må vi se hvad der kommer ud til januar. :)

I morges var jeg på vægten. Jeg er jo i forvejen noget overvægtig, så det var rart at se at vægten ikke har ændret sig siden jeg blev gravid. Det hele sidder anderledes og maven fylder efterhånden lidt. Men jeg er altså ikke kommet mig.

Bækkenet er heller ikke begyndt at drille mere end det altid har gjort. Og i øvrigt er jeg over halvvejs nu. :)

Nå, den hovedopgave skriver jo ikke sig selv…

Comments are closed.