Hovedopgave

SÅ! Hovedopgaven er afleveret og nu kan jeg bare sidde her og vente på at jeg skal til eksamen.

Skulle nogen have lyst til at læse den (den er ret kedelig), så bare sig til, så skal jeg maile den.

One Response to “Hovedopgave”

  1. Jønne Says:

    Hej trine
    Din opgave har jeg ikke noget at bruge til jeg vil blot ønske dig al mulig held og lykke med den. Derimod har jeg et par geocaching spørgsmål for det forum du henviste til for nogle uger siden kan jeg godt logge ind på men prøver jeg at skrive noget selv får jeg en pop up meddelelse om at det har jeg ikke tilladelse til ??? Jeg har ikke lige kunnet finde din mail adr så kunne du ikke lige være sød at sende den til mig krogh.j@gmail.com hvis du stadig gider at hjælpe mig lidt igang. Jeg var forøvrigt lige forbi “Biersted Bakke” her den anden morgen.
    Mvh. Jønne eller Geo navn RoadJackDK