Mareridt i Viborg

I går skulle vi til fødselsdag i Haderup. Kåre var taget afsted fra morgenen af for at hjælpe med at flytte for hans farmor. Så mig og Ellen skulle bare komme til eftermiddagskaffen. Men inden da skulle vi en tur i Føtex i Viborg.

GPS’en blev indstillet og vi kørte mod Viborg. Der er en masse mennesker der er ude at løbe, helt klart et eller andet løb. Men så blev vi ellers mødt af første afspærring – og anden afspærring – og tredje afspærring osv. En af dem var helt genial:

Kommer kørende ned ad en ensrettet vej – og så er der spærret. Klokken var omkring 13.20 og vi anede jo ikke hvornår der blev åbnet igen. Så valget stod mellem at blive siddende i bilen på ubestemt tid eller at bryde loven og køre mod ensretningen.

Det tog 25 minutter at komme de ca. 400 meter fra første afspærring og så over til Føtex. Vi nåede laaaangt omkring.

Ikke et eneste sted havde kommunen eller arrangørerne skiltet med at midtbyen ville være afspærret hele dagen. Havde vi vidst det, var vi da aldrig kørt den vej!

4 Responses to “Mareridt i Viborg”

 1. Ellens blog » Irettesættelse Says:

  […] går havde mig og Ellen en alternativ tur til Viborg. Til sidste bliver frustrationerne for meget for mig, så jeg udbryder “FOR FANDEN DA!” […]

 2. GN Says:

  Kan oplyse, at Viborg City Marathon næste år afholdes d. 18. september 2011.

 3. Kasper R Lyngholm Says:

  Næste gang burde du åbne øjnene og ikke køre ind på områder, der var lukkede af for trafik på fire hjul, men i stedet burde du have fulgt skiltene mod Føtex ligesom alle andre fornuftige billister. Folk som dig kunne have været skyld i alvorlige skader på løberne rundt i Viborg.

 4. Trine Says:

  Jeg kunne aldrig drømme om at køre ind på et område der var lukket af uden anvisninger. Jeg gjorde det en gang med yderste forsigtighed, da der var en politihjemmeværnsmand der stod og dirigerede trafikken over et løbsområde.

  Som det ses på billederne holder jeg BAG afspærringen og kan ikke komme nogle steder, fordi der er ensrettet – det er dårlig afmærkning fra arrangørernes side.

  Der var ganske rigtig skiltet mod Føtex – når man kom vestfra! Østfra var der ikke et eneste skilt og heller ikke nordfra så jeg nogle skilte. Først da jeg nåede hele vejen nord om byen så jeg det første skilt mod Føtex.

  Og næste gang bør du læse hvad du svarer på, før du beskylder folk for at bringe andres liv og lemmer i fare.