Opdatering

I morges vågnede jeg og havde blod på toiletpapiret – 2-3 dråber, men alligevel ikke sjovt.

Jeg gik i bad og der kom ikke mere, men efter aftale ringede jeg alligevel til fødegangen. Det vil sige – først ringede barselsgangen til mig. De havde fået en tid til en semi-akut nyreskanning tirsdag morgen 8.15, så de kunne jo ikke rigtigt nå at sende et brev. 8.15 er TIDLIGT, men jeg er bare glad for det. Sidste gang kunne de godt nok ikke se stenen, men lad os nu se.

Men jeg fik altså fat på fødegangen og jordemoderen var enig med mig i at der ikke var grund til panik – frisk blod, hurtigt stoppet, ingen klumper, og ingen plukkeveer. Der har heller ikke været tegn på noget siden. Men jeg skulle tage den godt med ro.

Vi har været en tur i Brugsen i dag – for første gang har jeg brugt den handicapscooter jeg har arvet fra Kåres morfar. Man føler sig så handicappet på sådan en, men frisk luft er altså nødvendigt!

Men vi har snakket noget om hvordan vi skal få det hele til at hænge sammen her hjemme de næste 3-4 måneder. En af vores bekymringer er aflevering af Ellen. Hun kan godt sommetider være lidt voldsom om morgenen og jeg kan ikke bruge fysisk “magt” mod hende – så alting tager lidt længere tid og jeg skal passe på ikke at overanstrenge sig. Men alternativet til at jeg afleverer som jeg plejer, er at Kåre skal aflevere hende. For at han skal kunne passe sit arbejde vil hun skulle op klokken 6.30 og når hun normalt sover til mellem 8 og 9, så er det altså meget tidligt. Så indtil videre afleverer jeg hende og så må vi se hvordan det går. Til gengæld prøver Kåre at være hjemme til at hente hende, når der ikke er møder osv.

Indkøb prøver vi at klare over nettet. I første omgang prøver vi torvet.dk – de har både kød- og grøntsagspakker og priserne ser nogenlunde ud. Selvfølgeligt er det dyrere end hvis vi gør som vi plejer, hvor jeg handler hvor der er tilbud, men det må vi bare betale.

Hvis der er nogen der har gode ideer, så bare fyr løs. :)

3 Responses to “Opdatering”

 1. Ditte, center apo Says:

  Hej Trine
  Godt at der er fremgang. Dejligt at læse. Kan da godt forstå at du føler dig handicappet på den scooter, men den er god til at komme rundt. Nu kender jeg jo ikke modellen, men min søster har en elscooter med en cykeltrailer bag, så der kan sidde 2 børn deri. Det kan du jo overveje.

  Ang. indkøb. Jeg har i dag bestilt for første gang hos http://www.grisogko.dk Der er et introtilbud for nye kunder med 10 bakker til 200 kr. Nogle bakker tæller dog for to. Normalprisen er 450 kr. Jeg har valgt at sige, at de 200 kan være givet godt ud, for at prøve. Ellers er der vist også fri levering. Spændende ser det ud på siden, og kommentarerne ser også fine ud (ved da godt, at de nok kun viser det positive).

  Hilsen Ditte
  PS. Superbest har også levering, 50 kr. pr gang. Kender dog ikke priserne.

 2. Bolette Says:

  Hej Trine
  Der er også Osuma, som har det meste, men de har ikke færdige kasser, og så er der det med priserne. Levering koster mellem 19 og 49 kr. pr. gang.
  KH Bolette

 3. Trine Says:

  Men Osuma er slet ikke samarbejdsvillige – vi bor åbenbart alt for langt uden for lands lov og ret! Kåre kunne ellers godt huske at der havde været snak om dem på arbejdet.

  Vi har bestilt hos torvet.dk og der er lagt madplan for den næste uge. Så må vi se hvad Kåre siger til at skulle lave rodfrugtemos, gullash, kylling i wok og den slags – men mon ikke det går? :)

  Jeg har også set på grisogko – det ser ganske fornuftigt ud og egentlig slet ikke så dyrt. Men det er nu nemmere at få det hele på en gang, så i første omgang prøver vi med torvet.dk, så kan vi jo altid skifte.

  Så vi venter spændt på onsdag morgen hvor det hele skulle stå uden for døren.