Nu gider jeg ikke mere

Efter et par trælse dage med en syg Ellen tog vi til Biersted fredag aften. Men lørdag eftermiddag kørte vi hjem igen, fordi jeg fik mere og mere ondt ved højre nyre og ribbenskant.

Søndag ringede jeg til vagtlægen – jeg var bange for at det var noget med lever og/eller galdeveje. Det mente han ikke – han var bange for at det var svangerskabsforgiftning og mente at jeg skulle tage ind på fødegange. Men da jeg hverken havde vand i kroppen eller hovedpine eller svimmelhed valgte jeg at vente til i dag og så køre ned til vores egen sygeplejerske og få tjekket for protein og blodtryk.

Blodtrykket var normalt, men der var protein i urinen. Hun sagde at jeg skulle tage den godt med ro indtil torsdag, hvor jeg har en tid hos lægen.

Men efter at have hørt lidt fra andre endte jeg alligevel med at ringe til fødegangen for at høre hvad de mente. Jordemoderen mente at jeg skulle komme ind og blive set på. Så det gjorde jeg.

Jeg fik lavet en CTG (normal), tjekket en urinprøve (protein – selvom jeg havde vasket mig LIGE inden, men ingen blod eller infektion), taget blodprøver, som jeg fik svar på omkring 17.15 – altså efter jeg var kommet hjem. De var heldigvis også normale, så lever og nyre fungerer som de skal.

Så nu venter jeg bare på at jeg har fået en akuttid på urologisk (urinveje) ambulatorium 3. december – 4 ugers ventetid på en akut tid! (Normalventetiden er 75 uger!)

Comments are closed.