Ved siden af

De sidste dage har jeg været helt ved siden af mig selv. Jeg kan ikke huske, jeg kan ikke tænke (nogen vil måske påstå at det ikke er noget nyt, men jeg kan tænke endnu mindre end jeg plejer), jeg kan ikke samle mig om noget.

Torsdag var jeg ved lægen til 32. ugers eftersyn. Barnet sparkede hørerøret op i øret på lægen, så liv er der nok af. Blodtrykket var normalt men der var for meget protein. Der var også bakterier i urinen. Så jeg skulle komme igen med en urinprøve fredag. Det gjorde jeg så – samme resultat, men der var ikke nok urin til at sende ind på sygehuset, så jeg skulle komme igen med endnu en! Så må vi se på mandag.

I dag og i går har jeg været så svimmel og det er ikke befordrende for at tænke ret meget – måske man bare skulle gå i seng og stå op engang når veerne starter?

Men i aften når Kåre kommer hjem, så har han en elevationsseng med til mig. :)

2 Responses to “Ved siden af”

  1. Lisbeth Says:

    Det lyder som noget af en omgang, håber du har fået det bedre. hilsen lisbeth

  2. Trines blog » Blog Archive » Træt og svimmel Says:

    […] har et stykke tid været meget svimmel, kraftesløs og træt – men det er der en grund […]