Derfor skal man piratkopiere film og serier

Jeg er træt af købte film og serier på DVD. Vi har efterhånden en del og i øjeblikket er en af Ellens favoritter Chip og Chap fra Disney. Men før man kan få lov til at se de små film, så skal man igennem flere minutters trailers for andre Disney-film – og man kan ikke spole eller hoppe forbi dem.

Jeg har også alle 11 M*A*S*H-sæsoner på DVD og de er endnu værre: Her skal man se en fem minutters film med frygtelig lyd om at man ikke må piratkopiere film – og de fem minutter er simpelthen det bedste argument jeg har hørt/set for hvorfor man SKAL piratkopiere.

Så straffen for at købe originale DVD’er er at man er tvangsindlagt til at se enten reklamer eller propaganda.

Pt. ser vi Battlestar Galactica og der er der heldigvis ikke noget bøvl – heller ikke selvom det er originale.

One Response to “Derfor skal man piratkopiere film og serier”

  1. Toke Eskildsen Says:

    Nydeligt illustreret på http://i.imgur.com/GxzeV.jpg

    Der kørte en debat om emnet på Ingeniøren for noget tid siden. Det var interessant (okay, skræmmende) at se at nogen forsvarede det med at det ikke var så slemt og det bare var sådan det var. Jeg ville på ingen måde kunne holde det ud, men nu har jeg så også kun oplevet fænomenet nogen få gange når jeg har været på besøg hos andre, så jeg har ingen træning.

    Herhjemme rippes alle indkøbte DVD’er og BluRay-skiver når de kommer indenfor døren. Fjernsyn ses næsten kun i optaget form. Resultatet er at vi kun ser de ting vi vil se, men det kræver en del arbejde at sætte op og en del løbende vedligeholdelse med fjernsynsoptagelserne. En anden negativ side af lettilgængelige film er at der altid er noget ungerne gerne vil se – men uendeligt udbud af underholdning er alligevel noget vi bare må lære at håndtere.