Varmende pastinaksuppe

Der var ikke helt rester nok fra gårsdagens kamsteg, så der måtte lidt ekstra til. Specielt fordi det er mandag og Ellen og Kåre er altid lidt ekstra sultne, når de har været til gymnastik.

Så det blev til lidt tømt køleskab:

2 store pastinakker
2 store jordskokker
2 fed hvidløg
1 løg (ikke rødløg)
1½ cm ingefær
3 cm rød chili
1 spsk. olie
7 dl. vand
1 dl. mælk
salt, risvinseddike, soya

Gør alle grøntsagerne i stand og skær dem i tern, ingefær, chilig og hvidløg skal i små tern. Sauter det hele i lidt olie og hæld vandet ved sammen med lidt salt. Lad det koge en halv times tid til det er mørt og blend det så med en stavblender (eller hvad du nu har til den slags). Smag til med mælk, salt, risvinseddike og soya.

Det smagte fint, det mætter godt og det giver varmen. :)

Comments are closed.