Friweekend

Ellen har været på ferie hos farmor og farfar i weekenden. Fredag aften havde jeg helt for mig selv – Kåre var til julefrokost. Lørdag udnyttede vi til at få købt en mandelgave og få byttet nogle julegaver – hvorfor udsætte til januar hvad man kan gøre i dag? :)

Og så skulle vi lige finde en cache som ikke ligefrem var Ellen-venlig. En cache der kræver en tur rundt i en forladt og halvforfalden bygning – og det skal vel at mærke være i mørke, for der skal bruges en UV-lygte. Det var lidt sjovt.

Da vi kom hjem spiste vi et festmåltid af pitabrød med salat og så tre afsnit Battlestar Galactica – og så gik vi i seng.

I dag har vi hentet Ellen i Randers og jeg har tilbragt halvdelen af eftermiddagen i sengen med hovedpine. Her i aften har vi sunget lidt om adventskransen og nu er jeg ved at være klar til at gå i seng igen. Sov godt!

Comments are closed.