Forarget

I dag var mig og Karen i Randers for at aflevere en malkemaskine (en brystpumpe er der også nogen der kalder dem) og ville lige smutte i Føtex for at handle. Da vi står oppe på første sal lyder det pludseligt over højtaleren: “Samarit til kasse 13” – så ved man jo godt at der er noget galt. Og da vi kommer hen til kassen for at betale står der en del medarbejdere – en snakker med alarmcentralen, en sidder på gulvet hos en mand der ligger på gulvet og nogle stykker står og holder nogle lagener op for at skabe lidt privatliv for den stakkels mand. Det er lige foran kasselinjen, så der er kun en kasse åbent og det har skabt en minimal kø på ca. 5 mennesker.

De to der står bag mig er et par ældre damer med deres rollatorer – altså nok ikke ligefrem nogen der er på vej på arbejde og har hulens travlt. Men de to gimper står gudhjælpemig og brokker sig over, at de ikke åbner en kasse mere – de kan jo bare flytte manden!

Jeg var rystet! Der ligger en mand 5 meter fra dem, som kunne ligge med hjertestop eller andet absolut seriøst – og de brokker sig over lidt ventetid!

I øvrigt stor ros til Føtex – der blev handlet hurtigt og korrekt (altså ud fra hvad jeg kunne bedømme). Der blev skabt privatliv og en mand blev sendt ned til hovedindgangen for at tage imod ambulancefolkene, så de hurtigst muligt kunne komme det rigtige sted hen. På det jeg hørte fra telefonsamtalen havde de også fuldt styr på situationen.

Nu håber jeg bare det var et lille ildebefindende og at manden har det fint nu.

One Response to “Forarget”

  1. Annika Says:

    Thumbs up – for at de netop også prøvede på at yde privatliv til manden.
    Åhh hvor jeg hader når der sker noget…