Forår

I tirsdags skulle jeg til tandlæge – en ganske ubehagelig oplevelse. Ikke fordi jeg har noget problem med tandlæger, men ligesom hun havde fået lagt bedøvelsen svimlede det totalt for mig. Jeg måtte ned og ligge på briksen med hovedet helt ned, kolde klude og et åbent vindue. Det var simpelthen adrenalin der løb direkte til hjernen – ligesom med et angstanfald. Det tog 5-10 minutter og så var jeg klar til at fortsætte. Desværre virkede bedøvelsen så ikke engang ordentligt!

Men på vej over til tandlægen så jeg at pedellen i ældreboligerne var ved at klippe buske ned – og man klipper da ikke forsythia ned NU?!? Så på vejen hjem forsynede jeg mig med afklip, så nu er huset fyldt med gule buketter – herligt.

Ellers sker der ikke så meget. Efter at have været sendt fra kommune til a-kasse til fagforening og tilbage igen er det endelig lykkedes mig at få et møde med en socialrådgiver i kommunen om hvad der skal ske 13. juli når min barsel slutter. Forhåbentlig kan vi få klaret møder og papirarbejde her under barslen.

Comments are closed.