Boligannoncer

Gulstens villa med attraktiv beliggenhed i Biersted, tæt på skole, indkøb og med kun få minutters kørsel til både Aalborg og Aabybro.

For det første: Lær dansk retskrivning! Sammensatte navneord er sammensatte! Og er der overhovedet nogle beliggenheder i Biersted der er mere attraktive end andre? Og hvordan kan man få sig til at skrive at der er “få minutters kørsel” til Aalborg? I følge Google Maps er der 8 minutter til Aabybro og 19 minutter til midt på broen mellem Aalborg og Nørresundby.

Det er simpelthen utroligt hvad de kan få sig selv til at skrive i sådan nogle boligannoncer. Jeg har også set påstanden om at der er under en halv time med tog fra Ulstrup til Århus. Selv hvis toget ikke stoppede nogle steder og kørte med den maksimalt tilladte hastighed på skinnerne, så tror jeg ikke det kunne lade sig gøre.

Sjovt nok har det være EDC hver gang?

Comments are closed.