Skræmmekampagne

Hvorfor er det lige, at ja-partierne mener, at vi ikke kan være med i politisamarbejdet, hvis der bliver stemt nej 3. december?

Som jeg ser det, kan vi stadigvæk være med i det vi gerne vil være med i – altså vel at mærke det som har enten 5/6 flertal i folketinget eller som er vedtaget ved en folkeafstemning.

Hvis der bliver stemt ja, så kan et simpelt flertal i et til ethvert tid siddende folketing bestemme mere eller mindre hvad som helst.

Og det prøver visse partier så at få os til at gøre ved at drive plat på f.eks. ofre for pædofili. Ja, pædofili er frygteligt og der skal mere end en national indsats til at bekæmpe det. Men det kan også gøres ved en parallelaftale – og dermed uden at give carte blanche til et simpelt flertal.

Jeg bryder mig simpelthen ikke om den måde at føre valgkamp på – i stedet for at tale til folks frygt, så burde politikerne bruge saglige argumenter. Men spørgsmålet er, om de simpelthen mangler de gode, salgsbare argumenter?

Comments are closed.