Where to go?

Nu er det jo sikkert at vi skal afsted. Altså med mindre vi køber et hus inden da… Men hvor skal vi så hen? Til Østrig eller Schweiz, men det er jo et vidt begreb. Og skal det være ferielejlighed eller hotel. Det er jo svært at vælge. Så alle forslag modtages med tak.

I går var vi ude at gå en tur ved Gigtsanatoriet. Jeg tror de har valgt at ligge det på en bakketop, bare for at være onde. Det er næsten som at gå rundt nede i alperne, så stejlt er det.

Hvis vi bor på hotel er det næsten alle sammen med 5 retters middag hver aften, og det er jeg altså ikke helt sikker på at jeg orker. Jeg mener, 5 retter på en restaurent, så kommer man jo ikke vadende i sine beskidte vandrestøvler og et par shorts, vel? Men når man nu har været på tur hele dagen, så gider man jo heller ikke at skulle handle og lave mad. For slet ikke at tale om opvasken!

Og nu vi snakker om mad: Bare risikoen for at få knödel er næsten nok til at få mig til at blive hjemme!

Men på et hotel er der typisk ikke ret meget plads. F.eks. mangler der tit et almindeligt bord. Og en uge med at spille kort i sengen er altså lige meget nok.

Så hvad skal det være: Et lille hotelværelse med tøjskift inden maden og 5 retter hver dag og uden plads på værelset. Eller en lejlighed med madlavning?

I Østrig ligger Die Krimmler Wasserfälle. Det er tre vandfald der tilsammen er 380 meter høje. Det gør dem til verdens sjette højeste vandfald og de højeste i Europa. Dem er vi bare nødt til at se. Stien langs dem er 4 kilometer lang og jeg tror det skal være mit ultimative mål på den sommerferie. 4 km med en stigning på ca. 400 meter og tilbage igen. Det skal jeg kunne klare til sommer. Der er ikke andet at gøre end at træne, træne og træne lidt mere.

Men helt ærligt, ser det ikke ud til at være et godt træningsmål?

One Response to “Where to go?”

  1. Anonymous Says:

    Jeg anbefaler gerne Østrig:
    http://www.jgni.dk/galleri/Rejser/Oestrig-2002/

    Hilsen Jan