Juble

Billedet til højre er det første billede der kommer frem på Googles Images, når man søger på ordet billede. Og hvorfor gør man så det? For at se om Blogspot har fået ordnet en fejl i billedsystemet. :) Men hun er da vakker, ikke?

Og nu noget helt nyt og fantastisk:

Jeg har banket Kåre i RoboRally!

Mit tredje spil nogensinde og jeg kom bare først! Han var helt stresset til sidst.

Hvilket leder mig til et andet problem: Hvor mange forskellige spil kan man have i en Suzuki Alto 1.1, når man samtidig skal have oppakning til en uge med? Det er altså noget af en opgave!

Men jeg har læst og læst om det område vi skal ned og besøge og det skulle være et fantastisk skønt vandreområde, men masser af afmærkede stier. En hel del af dem kan endda gåes med barnevogn. Og så må jeg da også kunne klare dem. Alle turene er mærkede med længde, estimeret tid og højdeforskel. Det er da dejligt.

Og så går der vandrebusser. Altså busser der kører rundt til de steder hvor stierne krydser veje. Så kan man enten tage en bus den ene eller den anden vej. Eller hvis man har overvurderet sig selv, så kan man korte af halvvejs. Det er da en god sikkerhed for mig.

I området ligger der også flere rideskoler, som tager turister med på tur. Det lyder rigtig godt. Så nu må vi se om Kåre vil med eller om jeg skal tage afsted alene. Det er de dejlige rolige haflingere, som er indfødte østrigere, der typisk bliver brugt.

Det må altså være en helt fantastisk måde at opleve alperne på. På ryggen af sådan et dyr. Og så koster det 10€ i timer, så det skal jeg altså opleve.

Jeg glæder mig sådan, men det er der vist ikke nogen der kan være i tvivl om?

One Response to “Juble”

  1. Anonymous Says:

    Øv altså jeg vil også med!.. Kan vi ikke bare lade Kåre blive hjemme, så sparer I også udgifterne til at passe bjørnen (New Foundlænderhund størrelse large) så tager vi afsted sammen i stedet :-)

    /Dinapigen