Så fik man søsteren afsat. Hende og Anders blev gift i lørdags i Vadum Kirke og bagefter fejrede vi det på Hotel Søparken i Aabybro.

Både mig og Ane var meget glade for at mine forældre havde et værelse på hotellet. Ane fordi det var lidt svært at komme på toilettet i en kæmpe kjole og mig, fordi det er lidt pinligt at kaste op på sådan et meget lydt toilet med papvægge. Men bortset fra det, så var det en god fest. God mad, god stemning, sang og musik.

Ellers har vi været en god uges tid i sommerhuset. Men jeg har ikke haft det ret godt – kvalme, opkast og smerter fra nyren har sat sine begrænsninger på hvad jeg har haft lyst til. Vi har dog fundet tre caches og fået gemt vores første. Den er en del af noget stort, så den er ikke offentliggjort endnu.

På næste torsdag skal jeg skannes første gang. Så må vi se hvor mange der er derinde. Det bliver lidt spændende. Jeg har lige fået taget stofskifteprøver igen i dag – det er også hele tiden. Og så må vi se hvad tallene siger på tirsdag. Jeg er bange for at det ikke er helt godt, jeg har nemlig ikke været så god til at tage mine piller den sidste uges tid. Det er sådan noget med ferie.

Men jeg har nået lidt de sidste uger. Jeg har fået læst Eleniaden, Ridder Jernhøg, Belgarion-sagaen og Malloreon-sagaen, alle af David Eddings. Det er 30 bøger i alt. Men det er hyggeligt!

Comments are closed.