Glædelig december!

Nu har vi også fået sat juletræ op i indkørslen – og endda fået købt en lyskæde. Lyskæder overlever ikke længe med en Siri i huset. Men adventsstagen og stjernen ligger i en eller anden kasse et eller andet sted…

I lørdags var vi til julemarked på Ulstrup Slot. Den klart største attraktion var Pyreneerklubben. Dem der kender mig, ved at jeg aldrig ville være i stand til at gå forbi sådan en bamse, uden at skulle kæle med den. Så jeg fik klappet mange hunde den dag. Men de er nu nogle småkravl. Sådan en tæve vejer ikke mere end 40-45 kilo. Kun de største hanner kommer op på størrelse med Siri. Vi skulle have taget hende med, bare som kontrast. Det kunne da være lidt flot med en sort og en hvid bamse ved siden af hinanden. Men hvor Siri er en sofahund, så er pyreneeren en hyrdehund, som skal bruges. Så sådan en ville hurtigt komme til at hade vores lille familie.

Siri har også hadet mig i dag. Tænk sig, sådan et regnvejr og så tog jeg hende bare med ned til lægen. På gåben! Der er jo næste en hel kilometer – hver vej. Så nu ligger hun og hviler sig ude i indkørslen. Det er nemlig meget hårdt at være hund her i huset.

Og hvad skulle jeg så ved lægen? Jo, nu har vi været gennem kvalme, galdesten, nyresten og stofskiftet, så hvad er der efterhånden tilbage: Blodmangel! Jeg har været ved at dejse om nogle gange i løbet af weekenden og måtte da også lige ned at ligge på gulvet på posthuset, så jeg tænkte at jeg hellere måtte ringe til lægen. Og hun tog en masse blodprøver og sagde at jeg skulle spise en masse jern. Og så må vi se på torsdag, når der er svar på blodprøverne, om der skal gøres mere. Men indtil videre er jeg sygemeldt for den næste uge.

I det mindste er der ingen tegn på svangerskabsforgiftning og andre af den slags ubehageligheder. Og ungen har det vist fint, bortset fra at den var lidt sur over at skulle mases ned i et par regnbukser, der ikke helt er lavet til gravide maver. Men jeg antager at den har det fint så længe den sparker og rumsterer derinde.

Comments are closed.