Det er ikke fordi der sker så meget i det lille hjem.

Torsdag eftermiddag gik vi en tur i skoven nord for Ulstrup og nåede at se hele fem dyr af to omgange.

Fredag var jeg i Århus til redaktionsmøde i FNUG og inden nåede vi lige at finde to caches. Den ene havde vi nær aldrig fået åbnet, fordi vores fingre var helt stive af kulde, den anden måtte vi vente længe på at kunne logge, fordi en SFO åbenbart legede noget rollespil lige hvor cachen lå. Men vi fandt den da. Efter mødet tog nogle af os ud for at spise og Kåre tog med. Det var nede på Creperiet på Marselisborg Lystbådehavn, og det var altså lidt mærkeligt. Allerede inden vi var færdige med hovedretten, og klokken var altså ikke mere end 1930, begyndte tjeneren at tage salt og peber af bordene og slukke stearinlysene i vinduerne og hjørnerne af lokalet. Vi måtte selv bede om et dessertkort. Ikke just befordrende for hyggen.

Lørdag var vi i Rødding. Vi skulle hente en bæresele vi var blevet tilbudt af nogle andre gale geocachere og det endte med kaffe, kage og hyggesnak. Jeg nåede også at nusse lidt med datterens kanin og marsvin. Nogle mennesker kan bare ikke få dyr nok! Og når vi nu var på tur alligevel, så kunne vi jo lige finde syv caches. Men der var GODT NOK KOLDT! Så det blev ikke til nogle længere gåture, men bare ud, logge og ind igen. Siri var ikke helt tilfreds med den måde at cache på.

I dag har vi bare pulleret rundt hjemme. Lagt lidt vasketøj sammen, bagt boller og æblekringle, rettet en hjemmeside og spillet et enkelt spil Rummikub.

Comments are closed.