Hvem sagde Al Bundy?


Ellen har en afslappet holdning til det meste.

Vi har to små sækkestole, som er ret gode. Sådan en er lige til at tage med derhen hvor man nu er og så placere Ellen i den. Hun kan godt lide at sidde/ligge i dem, måske fordi de smyger sig lidt om kroppen.

Kåre har været syg siden i onsdags, men er ved at være frisk igen. I dag har Bolette og Mads været på besøg – det var rigtig hyggeligt. I morgen skal vi vist se lidt på haven. Jeg skal i hvert fald have lagt nogle kartofler (flotte, forspirede Hamlet), have fjernet en hulens masse skvalderkål og hvis jeg har energi til mere, skal jeg måske have lagt nogle georginer i nogle krukker og plantet en forsythia, en hortensia og to hibiscus.


Træklatring, billede af Jesper Ludvigsen

I morgen er det Skovens Dag, så benyt lejligheden til at komme en tur ud i skoven og nyde den danske natur. I Århus er der f.eks. åbent hus på Ørnereden ude i Marselisborgskovene og ved Randers er der spændende aktiviteter for hele familien ved Fussingø, bl.a. træklatring, bueskydning, kajaksejlads, hestevogn, spejderlejr og mulighed for at komme ud og sejle i en vikingebåd. Ved Silkeborg er der bl.a. rollespil, middelaldermad, tovbane, bål og snobrød og fremvisning af nye og gamle skovmaskiner.

Sidste år var vi til Skovens Dag i Svanninge Bakker på Sydfyn. Det var en god oplevelse som har givet os rigtig mange oplevelser sidenhen. Det var nemlig der vi første gang prøvede at geocache. Jeg ved at geocaching bliver præsenteret på flere af Skovens Dag-arrangementerne i morgen, så tag afsted og få en god dag i det fine vejr.

Comments are closed.