Sommerferie: Tirsdag

Tirsdag var store middelalderdag. Hvert år er der middelaldermarkedVoergård Slot. Nu har jeg hørt så meget om det fra mor og far, og når vi nu alligevel var i Nordjylland…

Voergård Slot
Voergård Slot

Det var virkelig en oplevelse. Utroligt gennemført. Og så noget god mad! Piroque’er, stegte sild, stegt flæsk, arme riddere, grød og øl og saft. En ridder kom direkte fra korstogene og viste hvad hesten kunne. Bispen gik rundt og så på markedet. Der var masser af middelalderlege og endda en blide. Desværre nåede vi ikke at se den i aktion.

En ridder til hest springer over ild
Spring over ild.

Vi nåede lige at handle i Nørresundby på vejen hjem. Det var en lang dag og endnu engang er jeg glad for at jeg kan amme Ellen når som helst og hvor som helst. Det er nu noget nemmere end flasker osv.

Og så fandt vi lige en enkelt cache på Voergård Slot, når vi nu alligevel var der. :)
Ellen griner
Jeg måtte lige ligge ned – det synes Ellen var sjovt.

Comments are closed.