Sommerferie: Onsdag

Onsdag tog vi til Biersted for at passe butikken og webshoppen, så mor og far kunne holde lidt ferie. Det blev nu en meget kort ferie, for de havde glemt penge. :)

Men jeg fik da ekspederet både tyskere, svenskere og danskere i den times tid jeg nåede at være i butikken. Og alle skulle have Gjøltrolde. De er utroligt populære blandt turister, men de er nu også søde.

Mormor og Ellen
Mormor og Ellen hygger sig ved køkkenbordet.

Vi nåede da også en kort tur op til kirken, for at finde den cache der lå der. Og da vi kørte fra Biersted omkring klokken 2230, kørte vi direkte til Hjortdal og Svinkløv, for at finde nogle helt nyudlagte caches. Vi kom ind på en fin 4. plads, men hvad kunne vi forvente 14 timer efter de var blevet lagt?

Skoven ved Hjortdal Kirke
Skoven ved Hjortdal Kirke klokken 23.

Comments are closed.