Et enkelt billede af Ellen

Ellen lå i sengen mens jeg lige fandt noget tøj. Jeg lagde hende pænt på ryggen i min side af sengen, men da jeg kom tilbage lå hun på maven i den anden side af sengen, drejet en omgang. Der er gang i den bette.

Hun havde også lige nået at gylpe ud over sengen. Her i huset har vi opgivet at skifte lagen hver gang hun gylper på det. Ellers kunne vi ikke lave andet.

Ellen hygger sig i sengen
Ellen hygger sig

Jeg havde hende på vægten på apoteket i dag. Hun svarer nogenlunde til en gennemsnitlig 1-årig. Men heldigvis passer længden til vægten. Nu må vi se hvad sundhedsplejersken siger på tirsdag. Og indtil nu har hun ikke fået andet end hvad jeg har kunnet producere til hende. Omend hun lige smagte lidt champignonsovs med porre i går eftermiddags.

Comments are closed.