Mit opdigtede land – Isabel Allende

Isabel Allende

Jeg er ved at læse Isabel Allendes erindringsbog Mit opdigtede land. Og jeg må indrømme at jeg er solgt. Jeg har læst hendes eventyrserie om Alex og den lettere excentriske farmor, men jeg vidste ikke at hun havde sådan en humor. Jeg er helt klart nødt til at læse noget mere af hende.

Hun skriver levende om Chile og chilenerne på en måde så jeg ikke helt kan finde ud af om jeg skal holde mig langt væk fra Chile, eller om jeg bare burde bestille en flybillet hurtigst muligt.

Et lille citat fra bogen, om hendes ægteskab med en amerikaner:

Den største ulemper er, at vi ikke har samme humor; Willie kan ikke tro, at jeg som regel er morsom på spans, og jeg aner aldrig, hvad pokker han griner ad. Det eneste, der morer os begge, er præsident George W. Bushs improviserede taler.

Så hvis man kan lide erindringer skrevet med selvironi og et glimt i øjet, så kan jeg varmt anbefale Mit opdigtede land.

Comments are closed.