Om Ellen

Det er vist ved at være et par dage siden jeg sidst viste et billede af afkommet, og da jeg ved at der er nogen der følger lidt med i hende, så må jeg hellere komme med en opdatering.

Det er godt at gnaske på en gulerod

Det er godt at gnaske på en gulerod

Hun blev 7 måneder i går og hun er stadig dejlig – som regel… Hun har fået de to tænder i undermunden og de to ved siden af fortændernde i overmunden, men heldigvis er hun ikke begyndt at bide i mine brystvorter endnu! Hun åbner selv munden, når vi viser hende tandbørsten.

Bare Ellen - klædt ud som dreng

Bare Ellen - klædt ud som dreng

Hun får grød en gang om dagen og rigtig mad til aftensmaden sammen med os. Og indtil videre har hun spist alt med største velbehag. Altså lige bortset fra de dag hun har fået serveret morgenmad. Det passer hende ikke – om morgenen vil man have mælk, så kan resten vente til man er vågnet ordentlig. Kåre har endnu ikke prøvet at give hende kaffe. :)

Gæt en ret - nudler med champignon, peberfrugt, løg og kylling

Gæt en ret - nudler med champignon, peberfrugt, løg og kylling

Hun sidder godt og sikkert op og kan krabbe sig frem på numsen. Hun er lige begyndt at tage et enkelt kravl i ny og næ, men ikke noget fast endnu. Men hun kan sagtens komme rundt alligevel. Man tror man lægger hende på tæppet og straks ligger hun inde under et bord.

Lige vågnet

Lige vågnet

Hun vejer godt 10 kilo, så hun er en velvoksen baby, eller hvad det nu er hun er nu. Om natten sover hun, undtagen når hun spiser. Men hun falder i søvn med det samme hun er færdig med at spise, så det er ikke så slemt. Så indtil videre har vi haft to gange en halv times oppetid om natten. Det er da til at leve med.

Alt i alt en ret dejlig unge.

Comments are closed.