Bilernes Hus

I sommers var vi jo i Silkeborg for at se på en bil. Sælgeren forsøgte at få os til at handle hurtigt, for der var jo rift om den slags biler! Tjo, det kan da godt være, men de har stadig den samme bil stående og i papirene kunne jeg læse at de havde haft den siden april. Så så meget rift har der nu heller ikke været om den!

Men nu har de indført en prisgaranti hos Bilernes Hus. Og den stiller VIRKELIG kunderne bedre: Prisgarantien gælder kun i forbindelse med køb af brugt bil i BILERNES HUS, og omfatter dokumenterede, direkte sammenlignelige biler hos tilsvarende bilforhandlere bl.a. med hensyn til: model, alder, km, stand, farve, udstyr, klargøring samt salgsbetingelser. Det skal der jo nok være mange der kan bruge til noget. Det er der jo ikke nogen som helst der kan leve op til, og hvis der endelig er, så kan det hele jo gradbøjes, så de slipper udenom alligevel. Jeg håber da ikke der er mange der falder for det.

Comments are closed.