300

I julen sagde jeg at vi skulle have fundet 300 caches inden nytår. Og der er jo først nytårsaften i morgen, så vi nåede det!

Røde kinder på en glad pige.

Røde kinder på en glad pige.

I dag har vi været med Plys og Grisling på skattejagt ved Hald Sø og i går var vi i Kongensbro. Så 12 caches på 2 dage. Det synes vi egentlig er meget godt, selvom der er andre der finder mere end 300 på en dag. :)

Siri leger.

Siri leger.

Og så var vi i Bilka i Viborg for at bytte en julegave. Det var da et mareridt. Men vi fik byttet og købt lidt nyt tøj til mig og Ellen. Og nogle batterier. Den sidste cache vi fandt i går var mere med hjælp fra hint end med GPS’en, for batterierne gik døde.

Gudenåen ved Kongensbro.

Gudenåen ved Kongensbro.

Så må vi se hvor vi skal hen i morgen. Det er nemlig en del af planen, at Siri skal gøres godt træt inden alt den bragen i morgen aften. Og at dømme efter snorkelydene, så går det helt fint. :)

One Response to “300”

  1. Eli Says:

    STORT TILLYKKE med det runde tal!!!
    en tur vi selv var glade for var turen rundt om Bølling sø, der er godt nok lidt over 12 km men det skulle være muligt at få en klapvogn med hele vejen (som jeg husker det ) og der er 12 til kontoen, men der er jo så risiko for at i også selv ligger og snorker ;-)

    Vi formåede i dag selv at nå cache #600(+5) på 1 år (vi har jo heller ikke små børn) et lidt ned justeret tal på grund af fruens knæ, midt på året var målet 730 –
    God tur i morgen og godt nytår til jer og jeres