Der sker ikke rigtig noget

Det er svært at sidde stille i en hængekøje.

Det er svært at sidde stille i en hængekøje.

Nej, der sker ikke rigtig noget i tiden. I går var Kåre væk hele dagen, så mig og Ellen tog en tur på legepladsen. Det synes hun var sjovt. Siri hadede hvert sekund. Jeg ved ikke hvorfor, men Siri kan bare slet ikke klare, at vi leger med redskaber. Så snart man sætter sig på en gynge eller en svævebane, så begynder hun at gø hysterisk. Næste gang tager vi ikke Siri med på legepladsen.

Det er sjovt at rutche!

Det er sjovt at rutche!

Det er nu pænt af skolen også at have ting der kan bruges til babyer på legepladsen. Det er jo både sjovt og sundt. Nu mangler vi bare at finde et par sko i størrelse Ellen, så hun også kan få lov til at stavre lidt rundt ved tingene.

Gynger er også sjove.

Gynger er også sjove.

Det er i øvrigt sjovt, som Ellen pludselig ser meget ældre ud, bare fordi hun er kommet i noget regntøj i stedet for en flyverdragt.

Comments are closed.