Rigtig god service

Når man brokker sig over dårlig service, må man også huske at rose god service.

I dag var jeg i Randers Storcenter og faldt over et rigtig godt tilbud på nogle gulvpuslespil i Bog & Ide.

For nogle måneder siden fandt jeg et gavekort til Bog & Ide. Jeg havde ikke nogen ide om hvor gammelt det var, men det havde jeg i pungen og ville betale med det i dag. Kortmaskinen sagde at kortet var ugyldigt, men ekspedienten tog det med over til en computer for at undersøge det. Det viser sig at det er godt og vel1 fem år gammelt og dermed forældet.

Men det skulle da ikke gå ud over mig, mente ekspedienten. Så jeg fik mine puslespil OG en tilgodehaveseddel på det resterende beløb, og så skulle hun nok ordne resten!

Det er godt nok service langt, langt ud over hvad man kan forvente. Så et stort tak til ekspedienten i Bog & Ide i Randers Storcenter, hvor vi i øvrigt altid har fået en god service.

Comments are closed.