Ikke så meget nyt

Jeg sad og var lige ved at gøre klar til at køre ind til Lone og Jan i Århus, da der kom en mail om en ny cache i Lerbjerg. Nå, ungen ud af sengen og hægtet til et bryst mens Kåre pakkede bilen. Under en halv time fra mailen kom stod vi i Lerbjerg og blev First Finders på Lerbjerg Kirke. Det er da sådan set meget pænt, er det ikke?

En glad First Finder.

En glad First Finder.

Det var rigtig hyggeligt at se folk igen, det er alt for længe siden vi har været i Århus bare for at besøge venner. Vi var også lige en tur oppe på Spiralen i Hasle Bakker for at finde den cache der ligger der.

3 Responses to “Ikke så meget nyt”

 1. Eli Says:

  Åh nej -endnu en kirkecache i et stendige :-(

  Tillykke med first finderen.

 2. Trine Says:

  Ja, desværre. Vi overvejede også at lade være, men den var meget synlig. I stedet for har vi skrevet i vores logning, at vi synes den skal flyttes. Hvis bare den bliver flyttet 5 meter sydpå ligger den fint og uden at risikere at ødelægge noget.

 3. Eli Says:

  Tja – men lur mig om det sker!

  Nu skal jeg jo ikke være “hellig”, begge vores kirke cacher har været gemt i stendigerne, den der ikke kunne flyttes er så til gengæld blevet nedlagt.