Dagpleje

Vi har nu, efter at have kontakte pladsanvisningen i Favrskov Kommune, fået at vide hvor Ellen skal passes fra 1. april.

Det ligger 1,2 kilometer væk – selvom vi har haft ringet og sagt at det var nødvendigt med en plads relativt tæt på os på grund af mine led.

Der er åbent fra 6.05 til 15.55, dog kun til 14.45 om fredagen – selvom vi har skrevet at Kåre arbejder indtil klokken 17 i Århus. Jeg har flere dage til 15.30 og en halv times køretur hjem. Så det der med at nå at ligge ned og hvile lidt inden hun skal hentes kan vi vist godt droppe.

Utroligt at der bliver taget så lidt hensyn til ens behov og ønsker. Og de har trods alt vidst det siden 16. april 2008, så det er ikke ligefrem nyt.

Vi skrev en mail i går, hvor vi bad om at få sagen genovervejet, men vi har ikke hørt noget endnu.

Men det er da underligt at en kommune som satser på at få højtuddannede til at flytte ud fra Århus ikke sørger for at der er pasning til mere end 15.55 og 14.45 om fredagen. Hvad skal en der arbejder fra 9-17 med pasning fra 6-16?

One Response to “Dagpleje”

  1. Trines blog » Blog Archive » Vuggestue Says:

    […] slutningen af februar skrev jeg at vi havde fået en dagplejeplads til Ellen. Jeg var ikke specielt positivt indstillet, kan jeg […]