Møgformiddag

Den startede sådan set godt nok, en stille og rolig hyggelig morgen. Så skulle Ellen og jeg ud af døren og ned til Mette. Ellen i bilen, Siri i bryggerset – men hvor er bilnøglen? Ikke på dens plads i hvert fald. En opringning til Kåre afslørede at den lå i en lomme på Statsbiblioteket i Århus. Ikke ret praktisk!

God morgen.

God morgen.

Nå, jeg overvejede forskellige muligheder. Den eneste bilforhandler i byen havde allerede lejet hans to udlejningsbiler ud, så det var ikke en mulighed. Men det er Ellens sidste dag hos Mette, så jeg synes altså det var ret vigtigt at hun kom afsted. Jeg prøvede at pumpe min cykel – men der var ingen pumpe der passede. Så ville jeg bare trække Ellen og cyklen ned til Brugsen, for at pumpe den der. Men jeg kunne ikke finde ud af at få sat cykelstolen på min cykel. Klokken 10 besluttede jeg mig for at gå. Det er en godt fire kilometer gåtur – og der er ikke engang en cache i enden!

Men Ellen var glad og Mette havde købt en gave til Ellen i anledningen af at det var sidste dag i dag.

Og så lod jeg klapvognen stå og gik hjemad langs Pramdragerstien. Jeg var lige inde i Brugsen efter noget frokost og da jeg kom hjem var der en anden nøgle der manglede. Husnøglen ligger i klapvognen ude i Gudenåparken. Fucking great!

Pramdragerstien.

Pramdragerstien.

Nå, jeg satte mig ned og surmulede lidt og glædte mig over at biblioteket i det mindste åbner klokken 14. Men, tænkte jeg, der ligger jo nogle bøger i vindueskarmen i soveværelset. Måske kan jeg få fat i dem. Så har jeg da i det mindste noget at læse. Jeg stod lidt og kiggede på tyverisikringsmekanismen i vinduet og nu kan jeg så konstatere, at sådan nogle tyverisikringer INTET er bevendt. Så for fremtiden står vinduerne ikke på klem her i huset, hvis jeg kan åbne dem, så kan alle.

Nu håber jeg bare at resten af dagen går lidt bedre.

Comments are closed.