Lidt nyt

Der sker ikke meget – i torsdags var sidste undervisningsdag, så nu skal der skrives projekter og læses op.

Ellen har stjålet en hel banan fra køkkenbordet.

Ellen har stjålet en hel banan fra køkkenbordet.

Ellen har haft første (næsten) hele uge i vuggestuen og det er gået så nemt. Hun er glad når hun kommer og skal lige lege færdig før hun vil med hjem, så det er som det skal være. Man kan godt mærke at hun får en masse indflydelse fra de ældre børn – hun er institutionens næstyngste barn, den yngste er en måned yngre end hende.

Hun er også begyndt at gå selv, når vi er på tur.

Hun er også begyndt at gå selv, når vi er på tur.

Så tirsdag startede hun med at drikke selv for første gang. Hun er begyndt at pege i bøger, for at få os til at sige lyde eller fortælle hvad hun peger på. I går sagde hun “mor” for første gang, jeg tror ikke hun ved hvad det helt betyder, men det varmer nu alligevel. :) I dag sad vi og kiggede på dyr i en bog og efter jeg havde peget på kaninens ører, hundens ører og Ellens ører vente hun sig rundt og stoppede en finger ind i mit øre. Og når hun ser et billede af en ged siger hun baaa. Så der sker meget i hendes verden.

Hyggelæsning på køkkengulvet.

Hyggelæsning på køkkengulvet.

Og så er jeg blevet syg! Typisk. Jeg hoster så lungerne er ved at blive revet i stykker – sådan føles det i hvert fald. I nat blev det for meget, så jeg ringede til lægevagten og fik noget hostedæmpende. Fra jeg stod op til jeg lå i min seng igen gik der kun en time, og der er altså 22 kilometer ind til apoteket, så det må siges at være hurtig ekspedition. Men det er da noget krasbørstigt noget jeg har fået – opium og alkohol. Om ikke andet, så kan det da slå en ud. :) Men jeg fik sovet lidt, det var dejligt. Nu håber jeg bare det går hurtigt over, for vi skal starte projekt med oplæg i morgen klokken 08.30.

2 Responses to “Lidt nyt”

  1. Sebastian Adorján Dyhr Says:

    Sikke en cocktail, du reddede dig der; men det smager sikkert godt? Lad være med at blive afhængig af det så.

  2. Trine Says:

    Det smager absolut frygteligt – lidt som GD! Og så godt hjælper det desværre heller ikke.