Skovflåtefest

Jeg tror samtlige skovflåter nord for Kongeåen har besluttet sig for at holde Sankt Hans i Ulstrup – nærmere betegnet i vores have.

Ellen havde fået lov til at hygge sig i sit badebassin og da hun kom hen til mig for at få et knus, var hun fyldt med små kravlende sorte pletter. Jeg kiggede ned af mig selv og mine ben var heller ikke ligefrem fri for pletter:

Skovflåtefest

Skovflåtefest

Så mig af med tøjet også, Ellen havde ikke noget på, og så ind under bruseren og forsøge at skylle dem af. Det lykkedes næsten – der var kun tre der havde bidt sig fast i Ellen og jeg har ikke fundet nogle på mig selv endnu. Men mon ikke de er der, når jeg kommer til at se ordentligt efter.

Og så for at gøre det helt godt, så har vi fået fuglelopper. Eller det vil sige: Jeg har fået fuglelopper, så jeg klør over det hele.

Comments are closed.