Torden og lynild

Et frygteligt tordenvejr er overstået, men det fik da lige slået luften ud af Oromis, vores server, på vejen. Det skulle lige have lidt kunstigt åndedræt før den ville være med igen.

Siri er ret ligeglad med den slags, bare hun kan få lov til at være inde sammen med os. Ellen rører det heller ikke – bare hun kan få lov til at løbe rundt i regnen. :)

Regnvejr er sjovt.

Regnvejr er sjovt.

Og så håber jeg godt nok jeg er rask igen i morgen. Det er virkelig trælst at starte semesteret med at være godt og grundigt forkølet. Jeg kan ikke tænke to sammenhængende tanker og så nytter det altså ikke meget at prøve at læse en dødkedelig bog om markedsføring. Man får alligevel ikke noget ud af det.

Så jeg kastede mig over Pubben på Mable Street af Sharon Owens. Jeg er lidt over halvt færdig og den er ganske god. God nok til at jeg også låner de to første hun har skrevet. Men jeg håber godt nok jeg har det godt nok til at tage i skole i morgen.

Comments are closed.