Onsdagscaching

Onsdag holdt vi kærestedag her i huset. Ellen blev afleveret i vuggestuen som sædvanligt og så kørte vi ellers mod Silkeborg for at finde alle jacobsedks mysteries. Vi manglede lige en enkelt detalje til Magical Mystery Tour, men ellers var de alle sammen løst.

Det var en rigtig hyggelig dag – bortset fra at vi nåede at finde koordinaterne til Magical Mystery Tour, men ikke kunne nå at finde den. Så det blev til 10 mysteries i alt. De sidste to blev fundet på under et kvarter, for der havde vi ret travlt for at nå hjem og hente Ellen inden 16.45. Hun blev hentet 16.32. :)

En enkelt gang havde vi dog brug for assistance: Bilen havde fået sat sig godt og grundigt fast i en gang sne! Heldigvis kom der en flink og rar mand forbi med en stor firhjulstrækker. Han trak os fri – samtidig med at han bakkede med en trailer. Og vi har lært at trækskruer ikke er ret holdbare når der bliver trukket lidt skævt. :)

Comments are closed.