Øhh, hvem?

Har lige læst følgende artikel på spn.dk:

Danmark i finalen ved ungdoms-OL

Danmark er i finalen ved ungdoms-OL efter semifinalesejr over Brasilien.

Det danske U/18-landshold skulle helt frem til semifinalen, før det mødte kvalificeret modstand ved ungdoms-OL, nemlig Brasilien. Danmark var bare endnu mere kvalificeret og vandt 30-25 efter 18-12 ved pausen.

Dermed er Danmark i finalen takket være en god starst på kampen i begge ender af banen. Onsdag venter Rusland i finalen.

– Det er jo en tillægsgevinst, at vi møder Ruslands VM-hold i finalen. Jeg ser frem til, hvordan vores ‘boblerlandshold’ klarer den udfordring. Her skal de to rutinerede Rikke Ebbesen og Signe Sjølund Pedersen igen gå forrest og vise de andre vejen, siger landstræner Heine Eriksen fra Singapore til dhf.dk.

Måske havde det været en god ide at fortælle HVAD vi snakker om? Fodbold, håndbold, basketball, hockey?

Man kan måske gætte det ud fra at der står dhf.dk til sidst og at der er snakke om et kvindehold, fordi der står to pigenavne i artiklen, men måske skulle den “journalist” lige overveje hvordan man skriver en historie. :)

Comments are closed.