Surt at være gravid

Ja, nogle gange er det bare ikke sjovt at være gravid. Fra midnat til klokken 2 havde jeg sådan halsbrand, at jeg ikke kunne være nogle steder. Det var absolut ikke sjovt. Jeg prøvede endda at kaste op, bare for at se om det kunne lette lidt – det kunne det ikke.

Til sidst kom jeg i tanke om hvad min mormor altid gjorde, så ud i køkkenskabet efter en bøtte natron. Og det gav også lidt lindring.

Nu har jeg bare ondt i halsen. Jeg har været i Brugsen efter Alminox og bananer og hvis jeg så lader være med at spise noget efter aftensmaden, så håber jeg det virker. Hvis Kåre ellers kan holde til det (staklen er syg), så blive sengen også hævet inden jeg skal i seng i aften.

Men det naturligvis heller ikke optimalt at spise en ordentlig burger og en gang pommes frites klokken 20… (Og vi fandt ikke nogle af cachene selvom vi ledte næsten to timer i øsende regnvejr!)

3 Responses to “Surt at være gravid”

 1. Ditte, center apo Says:

  Hej Trine
  Jeg “kloger” lige lidt fra farmakonomfronten.
  Alminox og bananer er et godt valg.
  Hvis det ikke er nok, kan du prøve med Gaviscon (flydende eller tyggetabletter). Det danner et skumlag oven på maden i mavesækken, så det ikke kan rende tilbage i spiserøret.
  Men ellers er det vel bare en af glæderne ved at være gravid.
  Hilsen Ditte

 2. Trine Says:

  Nu har jeg lige styrtet rundt for at finde de Alminox – Ellen havde bare ryddet dem op, så de lå i køkkenskabet!

  Nu er sengen blevet hævet 15 cm, jeg har ikke spist noget i to timer og kun en lille portion aftensmad. Så satser jeg på en rolig nat!

  Tak for rådet – jeg prøver noget Gaviscon, hvis ikke det er nok!

 3. Ditte, center apo Says:

  He he, hun er en livlig bette pige.
  Hvis lille Ny ligner Ellen, så får I mange gode oplevelser.(Og opgaver)

  Det lyder til, at du er forberedt på en god nats søvn, så håber ikke du får brug for Gaviscon.

  Hilsen Ditte