Mysteries

En mystery er en geocache, der kun kan findes, hvis man har løst en opgave. Nogle opgaver er MEGET nemme og andre kan give en grå hår og tage laaaang tid at løse.

I sidste weekend begyndte vi med DK_Titans Nørder på skovtur-serie – vi mangler stadigvæk nogle få, men det går fremad. Kåre havde et enkelt gennembrud i dag, men vi kommer alligevel ikke i den retning sådan lige med det samme.

Men i går morges kom der så tre nye ude øst for Randers. Det er Kjeldgaards Magneter. De er endnu ikke fundet og der har ikke været ret mange forsøg på dem. (På en mystery er der ofte mulighed for at tjekke om det koordinat man er nået frem til er det rigtige.)

Jeg har drømt om magneter i nat og alligevel er vi ikke kommet spor nærmere en løsning. Vi har haft masser af ideer, men ingen af dem har været specielt gode. Men vi arbejder videre – vi kan IKKE have tre uløste mysteries liggende så tæt her på!

Comments are closed.