Jeg kom til at gå ind i Røde Kors genbrugsbutik i dag. Jeg skulle egentlig have haft et par lagner til at sy om til vuggestørrelse, men dem havde de ingen af. Jeg endte med at købe et ret sødt sæt sengetøj til babydynen. Det er simpelthen utroligt hvad man kan få for 15 kroner i dag.

Jeg ville bage nogle pizzasnegle til fryseren. Det er jo sådan, at moderen kan få mad på fødegangen, mens faderen må sørge for sig selv. Men det er jo ikke sikkert at man lige har lyst til at forlade stuen, for at finde noget mad. Så pizzasnegle i fryseren og så er de klar til at hive op og tage med når det engang bliver tid.

Men sikke noget gratværk.

Jeg har aldrig bagt pizzasnegle før, men hvor svært kan det være? Åbenbart ret svært, i hvert fald var der fyld ud over det hele og ikke ret meget i sneglene. Lidt tomatsovs, skinkestrimler, tynde stykker ananas, rødløg og basilikum. De ser sådan set okay ud færdige, men de smager godt nok ikke af ret meget. Men de er der og det er bedre end ingenting.

Det kan være jeg lige skal få købt lidt cola til samme lejlighed. Det kunne godt være der blev brug for lidt sukker og koffein til den kommende fader. :)

Comments are closed.