Blomster

Jeg har lige været ude for at vande og nippe alle mine blomster – og der er en hel del.

Mange forretninger er ikke ret gode til at vande og passe deres blomster, så de kommer hurtigt til at se ret døde ud. Forretningen sætter så prisen meget ned og jeg kan købe dem billigt. Så planter jeg dem ud, giver dem noget vand og noget gødning og så ser de meget hurtigt fantastiske ud. Nogle af de allermest taknemmelige er petuniaer. En lille bitte forskræmt petunia kan meget hurtigt blive stor og flot.

De klassiske røde og hvide petuniaer.

De klassiske røde og hvide petuniaer.

Jeg har plantet skiftevis røde og hvide petuniaer i to store altankasser, der står ved lamperne i indkørslen. Det ser rigtig godt ud.

Lilla petunia.

Lilla petunia.

Rundt omkring i ampeller hænger der lilla og lillastribede petuniaer. Jeg har nemlig en tendens til at købe flere planter end vi har plads til. Det er sådan en lille fejl jeg har. :) Men hvis bare man husker at vande dem og fjerne de døde blomster, så har man et pragtfuldt blomsterflor hele sommeren.

One Response to “Blomster”

  1. Sebastian A. Dyhr Says:

    Åh, ser de sådan ud, tak – og så tænker jeg uvilkårligt: “Åh nej, ikke nu igen”, og hvor er hvalen?

    Men det er da i øvrigt en smart måde at få mange fine blomster på.